Salt cu parasuta care anunta venirea lui Felix Baumgartner in Romania

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Alexandru Nicolau, campion mondial la parasutism – precizia aterizarii si multiplu campion national, anunta venirea in Romania a celebrului atlet austriac de sporturi extreme, Felix Baumgartner (foto), printr-un salt cu parasuta de la 2.000 de metri.

Saltul are loc in aceeasi zi in care, acum 2 ani, Felix Baumgartner sarea din  Stratosfera, de la peste 38.000 de metri, in cadrul proiectului Red Bull Stratos, fiind prima persoana care a atins viteza sunetului in cadere libera, fara propulsia unui vehicul.

Evenimentul are loc maine, 14 octombrie 2014, incepand cu ora 10:30, la complexul de agrement Stejarii Country Club din Bucuresti, apartinand omului de afaceri Ion Tiriac, prilej cu care cei aflati la fata locului vor putea afla lucruri interesante despre ce inseamna acest sport, cat este de periculos si de ce ai nevoie pentru a depasi bariera sunetului.

Cu aceasta ocazie, vor fi oferite detalii pretioase despre sosirea lui Felix Baumgartner in Romania, care va vorbi despre depasirea limitelor, in viata personala si in afaceri, in cadrul celei de-a 3-a conferinte de leadership Enlightening „Business Odyssey”, ce va avea loc pe 23 octombrie, in aceeasi locatie din Bucuresti. (foto: redbullstratos.com)