Red Bull Oslea HiRide se apropie cu pasi repezi

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Cea de-a 5-a editie a Red Bull Oslea HiRide, singura competitie de freeride din Romania, ce include si partea de urcare se apropie cu pasi repezi. Structura competitiei ramane neschimbata, fata de anul trecut existand doua categorii de competitori:

- Pro, adresata riderilor profesionisti si celor care s-au clasat pe podium la editiile anterioare ale intrecerii;

- Open, pentru rideri amatori dornici de a lua startul in cea mai originala competitie de freeride din Romania.

Inscrieri blocate in 24 de ore

Inscrierile pe listele competitiei au reprezentat o surpriza extrem de placuta pentru organizatori, toate cele 100 de locuri fiind ocupate in mai putin de 24 de ore. „Entuziasmul riderilor pentru competitia noastra ne dovedeste ca Red Bull Oslea Hiride reprezinta un punct de reper al competitiilor de gen din Romania si din intreaga Europa”, declara event managerul competitiei, Laur Petreanu.

Premii consistente in bani

Pentru 2016 Red Bull Oslea Hiride pregateste premii consistente in bani, precum si un after-party, in compania unuia dintre cei mai indragiti producatori romani de la ora actuala. Mai multe detalii - in curand!

Asa ca pregatiti-va boots-ii, schiurile si placile pentru o noua editie de poveste a Red Bull Oslea HiRide! (foto: Mihai Stetcu/ Red Bull Content Pool)