Parasutism, Ghimbav: Campionatul National 2013, rezultate

Detalii
Comentarii
Galerie foto

In acest weekend, 9-10 noiembrie 2013, la Aeroclubul Teritorial Ghimbav din judetul Brasov au avut loc intrecerile Campionatului National, Cupei Romaniei pe echipe si a Cupei „General Grigore Bastan” la parasutism – precizia aterizarii.

In campionat, pe primele 3 locuri in clasamentul general feminin s-au situat brasoveanca Steliana Popa, urmata de Lavinia Iocob din Craiova si Andreea Padurean din Bucuresti.

In clasamentul general al baietilor, primul loc a fost ocupat de Ioan Russ (Tg Mures), locul 2 de Adrian Savu (Buzau) si cel de-al 3-lea loc de craioveanul Cosmin Axente care, desi aflat la egalitate de puncte cu detinatorul titlului mondial la parasutism juniori, Alexandru Nicolau, l-a devansat pe acesta in urma departajarii facute in functie de punctajul ultimei manse.

In competitiile pe echipe, podiumul Cupei Romaniei a fost ocupat de sportivii din Targu Mures, Buzau si Satu Mare, iar cel al Cupei „General Grigore Bastan” de catre cei din Targu Mures, Satu Mare si Craiova.

Prima parte a Campionatului National de Parasutism s-a desfasurat in septembrie, la Baia Mare. (mai multe informatii si fotografii gasiti pe www.facebook.com/CampionatulNationalDeParasutism)