Aventura pe motociclete in Asia, cu temerarii Into The World

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Doi pasionati de motociclete si aventura, Ana si Ionut, pornesc in fiecare an in cate o calatorie pe carari de nimeni batatorite, prin care descopera peisaje unice in lume.

In 2013, cei doi rideri romani au pornit pe Drumul Matasii pana in Mongolia. Temerarii aventurieri au parcurs tot drumul pe motociclete echipate cu anvelope Dunlop Trailmax, excelente pentru a rula pe drumuri cu pamant batatorit, iarba cu roua, sau nisip.

Aventura in Asia a început in mai anul curent, cei doi plecand in lunga lor calatorie de pe Autostrada Soarelui. Dupa un drum lung, dar deloc obositor, cei doi temerari plecati in aventura lor asiatica, au ajuns la inceputul lunii iulie in pasul Ak-Baital, cel mai inalt punct al traseului Into The World Asia 2013 si un loc care iti taie, la propriu, respiratia!

A urmat taigaua siberiana in care cei doi au schimbat rand pe rand anvelopele Trailmax cu 908 Rallyraid pentru un maxim de confort si siguranta.

După 24.000 de kilometri, pe 15 septembrie a.c, echipa Into The World s-a intors in tara din aventura Asia 2013. In aceasta aventura echipa a strabatut: Romania, Bulgaria, Turcia, Georgia, Rusia (prin Delta Volgai), Kazakhstan, Uzbekistan, Tadjikistan, Kirghizstan, Kazakhstan, Rusia (prin muntii Altai), Mongolia, Rusia (prin zonele Siberia, BAM si Baikal), Ucraina si Moldova.

In aceasta aventura echipa a fost insotita de motocicletele KTM 690 Enduro R si Suzuki DRZ 400, precum si de anvelopele Dunlop Trailmax si 908 Rallyraid.

In momentul de fata Ionut si Ana strabat China, de data aceasta pe bicicletele lor insetate de aventura.

Pentru mai multe informatii despre proiectele si aventurile Into The World, vizitati www.intotheworld.eu. (comunicat QLT Group Division)